TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kakaové hrudky s ovesnými vločkami

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • STOB recept
  • Porce: 33.00

Ingredience

Dochucovadla:

Hmotnost hotového pokrmu: 330 g (1 ks 11 g)

Energetická hodnota celkem: 4233 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 148, SAFA (g): 11, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 128 kJ

Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Banán rozmačkáme vidličkou nebo rozmixujeme, přidáme kakao, nastrouhanou nebo nadrobno nakrájenou čokoládu, trochu kypřícího prášku a chia semínka. Z bílků ušleháme sníh, opatrně smícháme s banánovou směsí a vločkami. Z těsta tvoříme hrudky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 15 minut.

Hodnocení (25 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 02. 2019 22:46
Výborne!
23. 12. 2017 20:56
Už jsem dělala.
22. 12. 2017 19:48
Vypadá to zajímavě.
22. 12. 2017 08:06
Moc hezký recept. Pro dospěláky bych tam přidala trochu chilli. Určitě vyzkouším. :-)
20. 12. 2017 12:12
Letos už mám napečeno, ale na příští rok mám inspiraci.
19. 12. 2017 23:39
Vyzkouším zajímavý recept
19. 12. 2017 10:08
Určitě vyzkouším -:)
19. 12. 2017 10:08
Určitě vyzkouším -:)
19. 12. 2017 06:38
Díky za inspiraci :-)
19. 12. 2017 04:57
Zajímavý recept.
18. 12. 2017 21:34
Zajímavá inspirace, díky.
18. 12. 2017 21:21
vypadá to dobře....
18. 12. 2017 21:15
parádní cukroví
18. 12. 2017 19:14
Už mám zdravé cukroví připraveno, ale recept si schovám a určitě upeču.
18. 12. 2017 14:56
To ještě udělám, díky za recept.
18. 12. 2017 14:00
To udělam.
18. 12. 2017 10:33
paráda, udělám :)
18. 12. 2017 09:27
Dík, vyzkouším
18. 12. 2017 08:57
Super recept
18. 12. 2017 08:41
Vypadá to moc zajímavě.
18. 12. 2017 06:31
Super, akorát čokoládu dám víceprocentní. :-)
18. 12. 2017 06:28
Vemi zajímavý recept, děkuji, vyzkouším.
18. 12. 2017 05:16
To určitě ještě udělám.

Naši partneři